Met mooi weer op komst en de maatregelen rondom het coronavirus waardoor we niet op vakantie mogen, biedt kamperen in de tuin een oplossing! Het is misschien iets anders dan dat je van onze blogs gewend bent, maar in deze tijden is creatief denken een must in onze ogen. Daarom kampeerden wij in de achtertuin, rekeninghoudend met alle maatregelen, en willen we jóu nu graag vertellen waarom dat zo leuk was (en is; binnenkort gaan we weer…)

Wij testte het al voor je, en wat ons betreft moet je dit zeker doen. Je denkt wellicht “dan kan ik toch beter in mijn warme bed binnen slapen?”. Kunnen wij ons best voorstellen, maar dat ene nachtje buiten bezorgd je wel een nieuwe lading energie en ontspanning.

Wat zijn dan de voordelen van kamperen in je achtertuin?

  • Een goedkope manier om toch het vakantiegevoel te ervaren
  • Nieuwe energie opdoen, de natuur doet meer met je dan je denkt!
  • Laat je inspireren. Je gaat toch anders kijken naar je tuin, naar de natuur of je huis. Wie weet wat dat allemaal teweeg brengt!
  • Je hebt weer eens wat anders om te vertellen. Dagen/weken zitten we nu al binnen, maken weinig mee. Een fris avontuurtje dicht bij huis geeft je weer wat nieuws om over te praten, thuis maar ook in je videobel-afspraak met een vriend(in), moeder of opa/oma.

Voor ons kampeeravontuurtje laatst, vertrokken wij naar het huis van Trix’ moeder. We wonen zelf namelijk op 2 hoog en hebben dus geen tuin. Samen met een deel van onze familie brachten we een gezellige 1,5-meter-afstand-avond door. Onze tenten op gepaste afstand in de tuin, een heerlijk kampvuurtje met marsmallows en een potje kaarten. Het camping gevoel compleet als je het ons vraagt!

’s Ochtends gewekt door de vogels en een lekker zonnetje, iedereen fris en fruitig aan het ontbijtje op de tuin-camping. Nog even een potje badmintonnen voordat iedereen weer naar huis vertrekt. Gelukkig hoefden we geen uren naar huis te rijden, haha!

Ontvang gratis ons E-Book: “Uniek op vakantie in Nederland”

Vol inspiratie om op nederlandse bodem erop uit te gaan.

Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en onvang het E-Book als download.

KenTravel 23 april 2020 ©

Algemene voorwaarden en privacy